Priser
Nyheder
Opret konto
Log ind
PriserOm osKontakt osKundeudtalelser
Log indOpret kontoGlemt adgangskode?
ServicevilkårPrivatlivspolitikUdviklervilkårSikkerhedPrivatlivsindstillingerGDPR
NyhederFunktionerHjælpecenterSystemstatus
iOS-appAndroid-appWebapp

Sådan fungerer gæstebekræftelser

En gæstebekræftelse er et link eller en PDF, som du kan dele med en gæst for at bekræfte, at gæsten står på gæstelisten til et event. Den viser:

  • Eventets navn, dato og sted
  • Gæstens navn
  • Gæstelistens navn
  • Antal gæster
  • QR-koder, hvis de er aktiveret for gæstelisten

Når en bekræftelse gælder én gæsteliste, indeholder titlen gæstelistens navn, for eksempel ”Bekræftelse – Crew” for en gæsteliste, der hedder ”Crew”. Giv dine gæstelister de navne, som dine gæster skal se.

Advarsel

Hvis du øger antallet af gæster, bliver en eksisterende bekræftelse ikke opdateret. Send en ny bekræftelse for at vise det nye antal.

Slettede gæster vises ikke længere på bekræftelsen via det delte link. Hvis der ikke er flere gæster tilbage på bekræftelsen, er linket ikke længere tilgængeligt. PDF'er, der allerede er downloadet eller sendt, bliver ikke opdateret.

Del en gæstebekræftelse