Kun tili poistetaan, pääsy siihen päättyy kaikilta sitä käyttäviltä. Jos haluat vain lopettaa maksamisen, poista sen sijaan tilauksesi automaattinen uusiminen käytöstä. Katso Tilauksen hallinta.
Tilin poistamiseen tarvitset tilin käyttöoikeuden Ylläpito. Lue lisää käyttöoikeuksista.
HuomioTilin poistaminen poistaa kaiken, mitä tilillä on: kaikki tapahtumat, tapahtumapaikat, käyttäjät ja kaiken muun tiliin liittyvän. Tätä ei voi kumota.
Kun tili on poistettu, sinut kirjataan ulos.