Kun poistat tapahtumamallin, se poistuu pysyvästi. Jos haluat piilottaa mallin, jonka saatat haluta myöhemmin takaisin, arkistoi se poistamisen sijaan. Katso Tapahtumamallin arkistointi.
Tapahtumamallin poistamiseen tarvitset mallin tai tapahtumapaikan käyttöoikeuden Ylläpito. Lue lisää käyttöoikeuksista.
Tätä mallia käyttävät tapahtumat pysyvät aktiivisina, mutta kaikki mallista kopioidut käyttöoikeudet ja muut asetukset poistetaan.