”Din inloggning” visar uppgifterna för användaren du är inloggad som. Där kan du ändra ditt lösenord, ditt namn, ditt användarnamn eller din e-postadress och välja om du vill få upplysningar från oss.
ObsEn användare som har Delad inloggning ikryssad kan inte ändra sina egna uppgifter eller sitt lösenord och inte heller radera sig själv. Be i stället en kontoadministratör att ändra dem. Se Hantera användare.
Du loggas ut på dina andra enheter och loggas in igen här med det nya lösenordet.
Om du har glömt ditt lösenord väljer du i stället Glömt ditt lösenord? på inloggningssidan.
Du loggas ut när din användare raderas. Den sista användaren med behörigheten Admin för kontot kan inte raderas.