Eventloggen registrerer aktiviteten for gæsterne i dit event: hvornår gæster blev tilføjet (af en bruger eller via en invitation, herunder billetkøb), tjekket ind eller slettet. Slettede gæster forbliver i loggen. Ændringer af en gæsts oplysninger logges ikke. Hvis du flytter gæster til en anden gæsteliste, vises det i loggen, som om gæsterne er slettet fra den gamle liste og tilføjet til den nye. Hvis du øger en gæsts antal indtjekninger med Rediger indtjekninger, logges det som en indtjekning. Hvis du sænker det, vises det, som om gæster, der er tjekket ind, er slettet, og nye gæster er tilføjet.
BemærkLogs: inkluderet i planen Professional.
Sådan ser du aktivitetshistorikken for en bestemt gæst:
Gæsteloggen viser:
Sådan får du et samlet overblik over al gæsteaktivitet i hele dit event:
Siden Log viser denne aktivitet for alle gæster i dit event, herunder hvilken bruger der tilføjede hver gæst, tjekkede den ind eller slettede den. Da slettede gæster forbliver i loggen, kan du altid gennemgå den komplette historik for dine gæster.