Ændringer af et pas gælder straks i alle events, som pastypen er knyttet til.
Bemærk
Brugere kan redigere og slette pas, som de selv har tilføjet. Med tilladelsen Admin for pastypen kan brugere redigere og slette pas, som andre har tilføjet. Læs mere om Tilladelser.
Sådan redigerer du et pas
- Gå til Pas (hovedmenuen) > din pastype > Pas
- Søg efter passet, og vælg det (se Søg efter, filtrer og eksportér pas)
- Rediger passets oplysninger i panelet til højre
- Vælg Gem
Hvis du ændrer navnet til et navn, der allerede findes i pastypen, viser panelet passene med det navn under Dublet (eller Dubletter). Vælg Erstat ud for et af dem for at erstatte det med dit redigerede pas, Tilføj dublet for at beholde begge eller Annuller.
Sådan sletter du et pas
- Gå til Pas (hovedmenuen) > din pastype > Pas
- Søg efter passet, og vælg det
- Vælg skraldespandsikonet øverst i panelet
- Vælg Slet for at bekræfte
Sådan redigerer du flere pas på én gang
- Gå til Pas (hovedmenuen) > din pastype > Pas
- Vælg knappen Vælg (under listen)
- Vælg de pas, du vil ændre, eller Alle for alle pas, der matcher din aktuelle søgning og dine filtre
- Vælg Handlinger og derefter en af følgende:
- Ændr antal gæster – vælg Angiv præcist antal gæster for at give hvert valgt pas det samme antal gæster, eller Ændr antal gæster for at tilføje eller fjerne et antal gæster pr. pas
- Rediger brugerdefineret felt – vælg et felt under Brugerdefineret felt og derefter Angiv værdi for at udfylde det for alle valgte pas, eller Ryd værdi for at tømme det
- Slet – vælg Slet for at bekræfte
Forsigtig
Sletning af pas kan ikke fortrydes. Pasindehaverne fjernes fra alle events, som pastypen er knyttet til.
Log
Sektionen Log nederst i passets panel viser, hvornår passet blev oprettet, og – hvis det er blevet ændret siden – hvornår det sidst blev ændret.
BemærkLogs: inkluderet i planen Professional.