Priser
Nyheder
Opret konto
Log ind
PriserOm osKontakt osKundeudtalelser
Log indOpret kontoGlemt adgangskode?
ServicevilkårPrivatlivspolitikUdviklervilkårSikkerhedPrivatlivsindstillingerGDPR
NyhederFunktionerHjælpecenterSystemstatus
iOS-appAndroid-appWebapp

Tilladelser

Dine data er omhyggeligt beskyttet, og som standard er det kun den bruger, der oprettede kontoen, som har adgang til dem. En af vores stærkeste funktioner er muligheden for at give andre adgang til dine data, så du kan fordele arbejdet effektivt og trygt.

Brugere

Opret brugere til alle, du vil give tilladelse til at få adgang til dine data. Du kan logge ind på flere enheder pr. bruger. Vi anbefaler, at du opretter separate brugere til dine kolleger i stedet for at dele dit eget login. Se Administrer brugere.

Angiv tilladelser

Du kan angive tilladelser for:

  • Konto (se Angiv kontotilladelser)
  • Steder (se Administrer steder)
  • Events (se Angiv tilladelser for et event)
  • Eventskabeloner (se Rediger tilladelser for en eventskabelon)
  • Pastyper (se Angiv tilladelser for en pastype)
  • Invitationsskabeloner (se Administrer invitationsskabeloner)

Når du angiver tilladelser for et sted, gælder de for alle events på det sted.

Når du angiver tilladelser for en eventskabelon, gælder de for alle events, der bruger den skabelon. Det er den anbefalede måde at angive tilladelser for en gruppe af events på.

Tilladelsestyper

Du kan give brugere forskellige typer tilladelser:

  • Se gæster – Se alle gæster
  • Tilføj gæster – Tilføj nye gæster. Brugere med denne tilladelse kan desuden se, redigere og slette gæster, de selv har tilføjet, også uden tilladelsen Se gæster
  • Tjek gæster ind – Se alle gæster og tjek dem ind
  • Send beskeder – Send beskeder til din målgruppe, for eksempel Push-notifikationer
  • Admin – Fuld adgang, inklusive alt ovenstående

Grænser

For brugere med tilladelsen Tilføj gæster kan du angive:

  • Maksimalt antal gæster, de kan tilføje
  • Maksimalt antal gratis gæster inden for det samlede antal
  • Dato- og tidsbegrænsninger for, hvornår de kan tilføje gæster
Bemærk

Gæster, der er blevet tjekket ind og derefter slettet, tæller stadig med i grænsen.

Sider

Giv eksterne brugere adgang
Angiv kontotilladelser
Pas
Eventskabeloner