”Dit login” viser oplysningerne om den bruger, du er logget ind som. Her kan du ændre din adgangskode, dit navn, dit brugernavn eller din e-mailadresse og vælge, om du vil modtage meddelelser fra os.
BemærkEn bruger, der har Delt login slået til, kan ikke ændre sine egne oplysninger eller sin adgangskode og kan heller ikke slette sig selv. Bed i stedet en kontoadministrator om at ændre dem. Se Administrer brugere.
Du bliver logget ud på dine andre enheder, og her bliver du automatisk logget ind igen med den nye adgangskode.
Hvis du har glemt din adgangskode, skal du i stedet vælge Glemt din adgangskode? på loginsiden.
Du bliver logget ud, når din bruger slettes. Den sidste bruger med tilladelsen Admin på kontoen kan ikke slettes.