Ethvert event hører til et sted. Eventet får sin adresse og sin tidszone fra stedet, og adressen vises for gæsterne i invitationer og gæstebekræftelser. Tilladelser, der er angivet for et sted, gælder for alle events, der afholdes der, så det er også en praktisk måde at give kolleger adgang til alle dine events på én gang.
For at oprette et sted skal du have tilladelsen Admin på kontoen. For at redigere eller slette et sted skal du have tilladelsen Admin for stedet. Læs mere om Tilladelser.
BemærkFlere steder: inkluderet i planen Professional.
Du kan også tilføje et sted fra feltet Sted, mens du opretter et event.
Tilladelserne gælder for alle events, der afholdes på stedet. Tilladelser for et enkelt event er beskrevet i Angiv tilladelser for et event.
ForsigtigHvis du sletter et sted, slettes også alle dets events og deres gæster. Det kan ikke fortrydes.