Hinnat
Uutiset
Luo tili
Kirjaudu sisään
HinnatTietoa meistäOta yhteyttäAsiakaskokemukset
Kirjaudu sisäänLuo tiliUnohditko salasanan?
KäyttöehdotTietosuojaselosteKehittäjäehdotTietoturvaTietosuoja-asetuksetGDPR
UutisetOminaisuudetOhjekeskusJärjestelmän tila
iOS-sovellusAndroid-sovellusVerkkosovellus

Työskentely offline-tilassa

Kun tapahtuma on latautunut laitteellesi, voit jatkaa vieraiden hakemista ja sisäänkirjaamista ilman internetyhteyttä. Avaa tapahtuma, kun olet vielä verkossa, ja odota, että tapahtuman yläpalkkiin tulee näkyviin laskuri, mikä tarkoittaa, että tapahtuma on latautunut kokonaan. Offline-tilassa tehdyt sisäänkirjaukset tallennetaan laitteelle ja lähetetään palvelimelle heti, kun yhteys palautuu.

Mikä toimii offline-tilassa

Tapahtuman sisällä voit hakea vieraita ja kirjata heidät sisään. Myös QR-koodien skannaus toimii, joten voit kirjata lippuja, passeja ja vierasvahvistuksia sisään ilman yhteyttä (katso Vieraiden haku ja sisäänkirjaus tapahtumassa).

Varoitus

Offline-tilassa laite tietää vain sillä tehdyistä sisäänkirjauksista, joten saman lipun voi kirjata sisään kahdella offline-tilassa olevalla laitteella. Kun laitteet synkronoituvat, lippu lasketaan sisäänkirjatuksi vain kerran.

Kun yhteys katkeaa, tapahtuman yläpalkkiin tulee näkyviin punainen offline-kuvake. Valitse se, niin näet viestin ”Olet tällä hetkellä offline-tilassa. Sisäänkirjaukset toimivat edelleen, ja ne synkronoidaan, kun yhteytesi palautuu.”

Mikä vaatii yhteyden

Et voi poistua tapahtumasta, kun olet offline-tilassa, ja näkyviin tulee viesti ”Yhteyttä ei voi muodostaa. Tarkista internetyhteytesi”. Kaikki muu, kuten muut tapahtumat, vieraiden lisääminen tai asetukset, vaatii yhteyden.

Sisäänkirjausten synkronointi

Kun yhteys palautuu, avoinna oleva tapahtuma lähettää tallennetut sisäänkirjauksensa heti.

Varoitus

Muille kuin avoinna oleville tapahtumille tallennetut sisäänkirjaukset lähetetään vain silloin, kun olet kirjautunut sisään ja sovellus on auki. Pidä sovellus auki, kunnes laskurit ovat ajan tasalla.

Vain sisäänkirjauksen tehnyt käyttäjä voi lähettää sen. Jos kirjaudut samalla laitteella sisään eri käyttäjänä, kun laitteella on vielä lähettämättömiä toisen käyttäjän sisäänkirjauksia, avautuu Synkronoimattomat sisäänkirjaukset -sivu, jolla ne luetellaan. Valitse jokin seuraavista:

  • Säilytä kaikki – säilytä sisäänkirjaukset laitteella, kunnes niiden käyttäjä kirjautuu uudelleen sisään tällä laitteella
  • Poista kaikki – poista sisäänkirjaukset ja vahvista sitten valitsemalla Poista. Niitä ei koskaan lähetetty palvelimelle, joten niitä ei voi palauttaa
Tapahtuman kopioiminen