Yhdistä Instagramin yritys- tai sisällöntuottajatilisi kohdassa Yhteydet.
Yhteydet kuuluvat sille Attendium-käyttäjälle, jonka ”Yhteydet”-sivua katselet. Voit yhdistää useita Instagram-tilejä, mutta kukin Instagram-tili voi olla yhdistettynä vain yhteen Attendium-käyttäjään kerrallaan.
Jotta voit hallita toisen käyttäjän yhteyksiä, tarvitset Ylläpito-oikeuden hänen tililleen. Lue lisää käyttöoikeuksista.
Jos yhteydessä näkyy Yhdistettävä uudelleen, yhdistä se uudelleen, jotta käyttöoikeus palautuu.
Uudelleen yhdistäminen päivittää kaikki Instagram-yhteydet, jotka on valtuutettu yhdessä kyseiselle portfoliolle. Pois jättämiesi tilien yhteys katkaistaan. Jos haluat yhdistää tilejä toisesta portfoliosta, käytä toimintoa Yhdistä Instagram.
Attendiumista poistetaan vain valittu Instagram-yhteys. Muut yhdessä yhdistetyt Instagram-tilit pysyvät yhdistettyinä. Voit yhdistää tilin myöhemmin uudelleen myös toisilla Attendium-kirjautumistiedoilla.
Voit pyytää Instagram-tietojesi poistamista Attendiumista lähettämällä sähköpostia osoitteeseen support@attendium.com. Ilmoita Instagram-käyttäjätunnukset, joita pyyntö koskee, ja sähköpostiosoite, jolla kirjaudut Attendiumiin.