Sivulla ”Kirjautumistietosi” näkyvät sen käyttäjän tiedot, jolla olet kirjautunut sisään. Siellä voit vaihtaa salasanasi, nimesi, käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi ja valita, saatko meiltä tiedotteita.
HuomautusKäyttäjä, jolla on Jaettu kirjautuminen käytössä, ei voi muuttaa omia tietojaan tai salasanaansa eikä poistaa itseään. Pyydä sen sijaan tilin ylläpitäjää muuttamaan ne. Katso Käyttäjien hallinta.
Sinut kirjataan ulos muilla laitteillasi, ja tällä laitteella sinut kirjataan automaattisesti uudelleen sisään uudella salasanalla.
Jos olet unohtanut salasanasi, valitse sen sijaan Unohditko salasanasi? kirjautumissivulla.
Kun käyttäjäsi poistetaan, sinut kirjataan ulos. Viimeistä käyttäjää, jolla on tilin käyttöoikeus Ylläpito, ei voi poistaa.