Hinnat
Uutiset
Luo tili
Kirjaudu sisään
HinnatTietoa meistäOta yhteyttäAsiakaskokemukset
Kirjaudu sisäänLuo tiliUnohditko salasanan?
KäyttöehdotTietosuojaselosteKehittäjäehdotTietoturvaTietosuoja-asetuksetGDPR
UutisetOminaisuudetOhjekeskusJärjestelmän tila
iOS-sovellusAndroid-sovellusVerkkosovellus

Käyttäjien hallinta

Luo käyttäjä jokaiselle kollegalle, kumppanille tai promoottorille, jolla pitää olla pääsy tietoihisi. Käyttäjät kirjautuvat sisään omalla käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan, ja he voivat olla kirjautuneina sisään usealla laitteella samanaikaisesti. Sivulla ”Käyttäjät” näkyvät kaikki tilin käyttäjät tehtävänimikkeineen sekä tieto siitä, milloin he olivat viimeksi aktiivisia.

Uusilla käyttäjillä ei ole käyttöoikeuksia. Kun olet luonut käyttäjän, anna hänelle pääsy tapahtumiin, tapahtumapaikkoihin, malleihin tai koko tiliin. Katso Käyttöoikeudet.

Käyttäjien hallintaan tarvitset tilin käyttöoikeuden Ylläpito.

Näin luot käyttäjän

  1. Siirry kohtaan Asetukset (päävalikko) > Käyttäjät
  2. Valitse Uusi käyttäjä (listan alla)
  3. Täytä käyttäjän tiedot:
    • Etu- ja sukunimi (pakollinen)
    • Tehtävänimike
    • Käyttäjätunnus kirjautumista varten (pakollinen)
    • Sähköpostiosoite (pakollinen, kun käyttäjä valitsee itse salasanansa)
    • Aseta käyttäjälle salasana nyt ja kirjoita sitten salasana kenttään Salasana, tai Käyttäjä valitsee itse salasanansa sähköpostilla lähetetyn linkin kautta ja muokkaa sitten sähköpostiin tulevaa viestiä kentässä Viesti käyttäjälle
    • Jaettu kirjautuminen – ota käyttöön, kun samaa kirjautumista käyttää useampi henkilö, esimerkiksi ovella olevassa sisäänkirjauslaitteessa. Jaetut käyttäjät eivät voi muuttaa omia tietojaan eivätkä ottaa käyttöön monivaiheista tunnistautumista (MFA)
  4. Valitse Luo

Näin muokkaat käyttäjää

  1. Siirry kohtaan Asetukset (päävalikko) > Käyttäjät > käyttäjä
  2. Päivitä tiedot. Jos haluat antaa käyttäjälle uuden salasanan, kirjoita se kenttään Vaihda salasana
  3. Valitse Tallenna

Näin poistat käyttäjän

  1. Siirry kohtaan Asetukset (päävalikko) > Käyttäjät > käyttäjä
  2. Valitse Poista ja vahvista

Viimeistä käyttäjää, jolla on tilin käyttöoikeus Ylläpito, ei voi poistaa. Jos poistat käyttäjän, jolla olet kirjautunut sisään, sinut kirjataan ulos.

Tietojenkäsittelysopimuksen hyväksyminen
Kirjautumistietojen muokkaaminen