Eventloggen registrerer aktiviteten for gjestene i eventet ditt: når gjester ble lagt til (av en bruker eller via en invitasjon, inkludert billettkjøp), sjekket inn eller slettet. Slettede gjester blir værende i loggen. Endringer i gjesteopplysninger logges ikke. Hvis du flytter gjester til en annen gjesteliste, vises det som at gjestene er slettet fra den gamle listen og lagt til i den nye. Hvis du øker antallet innsjekkinger for en gjest med Rediger innsjekkinger, logges det som en innsjekking. Hvis du reduserer det, vises det som at innsjekkede gjester er slettet og nye gjester lagt til.
MerkLogger: tilgjengelig i planen Professional.
Slik ser du aktivitetshistorikken for en bestemt gjest:
Gjesteloggen viser:
For en fullstendig oversikt over all gjesteaktivitet i hele eventet ditt:
Logg viser denne aktiviteten for alle gjestene i eventet ditt, inkludert hvilken bruker som la til, sjekket inn eller slettet hver gjest. Fordi slettede gjester blir værende i loggen, kan du alltid gå gjennom hele historikken for gjestene dine.