Priser
Nyheter
Opprett konto
Logg inn
PriserOm ossKontakt ossKundeomtaler
Logg innOpprett kontoGlemt passord?
TjenestevilkårPersonvernerklæringUtviklervilkårSikkerhetPersonverninnstillingerGDPR
NyheterFunksjonerHjelpesenterSystemstatus
iOS-appAndroid-appNettapp

Arbeid frakoblet

Når et event er lastet inn på enheten din, kan du fortsette å søke etter og sjekke inn gjester uten internettforbindelse. Åpne eventet mens du fortsatt er tilkoblet, og vent til telleren vises i eventets toppfelt, noe som betyr at eventet er ferdig lastet inn. Innsjekkinger som gjøres frakoblet, lagres på enheten og sendes til serveren så snart tilkoblingen er tilbake.

Dette fungerer frakoblet

Mens du er inne i eventet, kan du søke etter gjester og sjekke dem inn. Skanning av QR-koder fungerer også, så billetter, pass og gjestebekreftelser kan sjekkes inn uten tilkobling (se Søk etter og sjekk inn gjester på et event).

Advarsel

Når en enhet er frakoblet, kjenner den bare til innsjekkingene som er gjort på den, så samme billett kan sjekkes inn på to frakoblede enheter. Når enhetene synkroniseres, telles billetten som innsjekket bare én gang.

Et rødt ikon for frakoblet modus vises i eventets toppfelt når tilkoblingen blir brutt. Velg ikonet for å se meldingen «Du er nå i frakoblet modus. Innsjekking fungerer fortsatt og synkroniseres når tilkoblingen er gjenopprettet.»

Dette krever tilkobling

Du kan ikke forlate eventet mens du er frakoblet, og meldingen «Kan ikke koble til. Sjekk internettforbindelsen din» vises. Alt annet krever tilkobling, for eksempel andre eventer, å legge til gjester eller innstillinger.

Synkronisering av innsjekkinger

Når tilkoblingen er tilbake, sender det åpne eventet de lagrede innsjekkingene sine med en gang.

Advarsel

Lagrede innsjekkinger for eventer som ikke er åpne, sendes bare mens du er logget inn og appen er åpen. La appen være åpen til tellerne er oppdatert.

Bare brukeren som gjorde en innsjekking, kan sende den. Hvis du logger inn som en annen bruker på samme enhet mens innsjekkinger fra en annen bruker fortsatt venter på å bli sendt, åpnes siden Usynkroniserte innsjekkinger og viser dem. Velg ett av følgende:

  • Behold alle – behold innsjekkingene på enheten til brukeren som gjorde dem, logger inn igjen på denne enheten
  • Slett alle – slett innsjekkingene, og velg deretter Slett for å bekrefte. De ble aldri sendt til serveren, så de kan ikke gjenopprettes
Kopier et event