Dziennik eventu rejestruje aktywność dotyczącą gości Twojego eventu: kiedy goście zostali dodani (przez użytkownika lub przez zaproszenie, w tym w wyniku zakupu biletów), zarejestrowani lub usunięci. Usunięci goście pozostają w dzienniku. Zmiany w szczegółach gościa nie trafiają do dziennika. Przeniesienie gości na inną listę gości widać w dzienniku jako usunięcie gości ze starej listy i dodanie ich do nowej. Zwiększenie liczby check-inów gościa za pomocą Edytuj check-iny jest zapisywane jako check-in. Zmniejszenie jej widać jako usunięcie gości po check-inie i dodanie nowych gości.
InformacjaLogi: funkcja dostępna w planie Professional.
Aby zobaczyć historię aktywności konkretnego gościa:
Dziennik gościa pokazuje:
Aby uzyskać pełny przegląd aktywności wszystkich gości w całym evencie:
Dziennik pokazuje tę aktywność dla wszystkich gości Twojego eventu, w tym to, który użytkownik dodał, zarejestrował lub usunął każdego gościa. Ponieważ usunięci goście pozostają w dzienniku, zawsze możesz przejrzeć pełną historię swoich gości.