„Twoje logowanie” pokazuje dane użytkownika, na którego się zalogowano. Możesz tam zmienić hasło, imię i nazwisko, nazwę użytkownika lub adres e-mail oraz zdecydować, czy chcesz otrzymywać od nas ogłoszenia.
InformacjaUżytkownik z włączoną opcją Wspólne logowanie nie może zmieniać swoich danych ani hasła, ani usunąć siebie. Zamiast tego poproś administratora konta o ich zmianę. Zobacz Zarządzanie użytkownikami.
Na pozostałych urządzeniach nastąpi wylogowanie, a tutaj ponowne zalogowanie z nowym hasłem.
Jeśli nie pamiętasz hasła, na stronie logowania wybierz zamiast tego przycisk Nie pamiętasz hasła?.
Po usunięciu Twojego użytkownika następuje wylogowanie. Nie można usunąć ostatniego użytkownika z uprawnieniem Administrator dla konta.