Cennik
Aktualności
Zarejestruj się
Zaloguj się
CennikO nasSkontaktuj się z namiOpinie
Zaloguj sięZarejestruj sięNie pamiętasz hasła?
Warunki korzystania z usługiPolityka prywatnościWarunki dla deweloperówBezpieczeństwoUstawienia prywatnościRODO
AktualnościFunkcjeCentrum pomocyStatus systemu
Aplikacja iOSAplikacja AndroidAplikacja webowa

Zarządzanie użytkownikami

Utwórz użytkownika dla każdego współpracownika, partnera lub promotora, który ma mieć dostęp do Twoich danych. Użytkownicy logują się przy użyciu własnej nazwy użytkownika i hasła i mogą być zalogowani na kilku urządzeniach jednocześnie. Strona „Użytkownicy” zawiera listę wszystkich użytkowników konta wraz z ich stanowiskiem i datą ostatniej aktywności.

Nowi użytkownicy nie mają żadnych uprawnień. Po utworzeniu użytkownika nadaj mu dostęp do eventów, miejsc, szablonów lub całego konta. Zobacz Uprawnienia.

Do zarządzania użytkownikami potrzebujesz uprawnienia Administrator na koncie.

Jak utworzyć użytkownika

  1. Przejdź do Ustawienia (menu główne) > Użytkownicy
  2. Wybierz przycisk Nowy użytkownik (pod listą)
  3. Wypełnij dane użytkownika:
    • Imię i nazwisko (wymagane)
    • Stanowisko
    • Nazwa użytkownika do logowania (wymagane)
    • Adres e-mail (wymagane, gdy użytkownik sam wybiera hasło)
    • Ustaw teraz hasło dla użytkownika, a następnie wpisz Hasło, lub Użytkownik wybierze własne hasło za pomocą linku wysłanego e-mailem, a następnie dostosuj Wiadomość do użytkownika dołączoną do e-maila
    • Wspólne logowanie - włącz dla logowania, z którego korzysta kilka osób, na przykład na urządzeniu do check-inu przy wejściu. Użytkownicy ze wspólnym logowaniem nie mogą zmieniać swoich danych
  4. Wybierz przycisk Utwórz

Jak edytować użytkownika

  1. Przejdź do Ustawienia (menu główne) > Użytkownicy > użytkownik
  2. Zaktualizuj dane. Aby nadać użytkownikowi nowe hasło, wpisz je w polu Zmień hasło
  3. Wybierz przycisk Zapisz

Jak usunąć użytkownika

  1. Przejdź do Ustawienia (menu główne) > Użytkownicy > użytkownik
  2. Wybierz przycisk Usuń i potwierdź

Nie można usunąć ostatniego użytkownika z uprawnieniem Administrator na koncie. Jeśli usuniesz użytkownika, na którym jesteś zalogowany, zostaniesz wylogowany.

Akceptowanie umowy o przetwarzaniu danych
Edytowanie swojego logowania