Allt i en inbjudan kan ändras efter att den har skapats, även efter att du har delat den. Gäster som öppnar länken ser den aktuella versionen av inbjudan.
ObsAnvändare kan redigera och radera inbjudningar som de själva har skapat. Med behörigheten Admin för eventet kan användare redigera och radera inbjudningar som andra har skapat. Läs mer om Behörigheter.
Om du vill rensa filtren väljer du Mer > Nollställ.
Kolumnen Gäster visar hur många gäster som har anmält sig i förhållande till det högsta antal som inbjudan tillåter. En inbjudan med en gästlista som inte längre är tillgänglig visar en varning med antalet problem.
Gäster som redan har anmält sig finns kvar i ditt event. På uppgiftssidan finns också Skicka via e-post och Dela. Se Dela inbjudningar.
Se uppDet går inte att ångra när du raderar en inbjudan. Länken slutar fungera och den som öppnar den får veta att inbjudan inte längre är tillgänglig. Gäster som anmälde sig innan inbjudan raderades finns kvar i ditt event.
Se uppDet går inte att ångra när du raderar en inbjudan. Länken slutar fungera och den som öppnar den får veta att inbjudan inte längre är tillgänglig. Gäster som anmälde sig innan inbjudan raderades finns kvar i ditt event.