Hesabı silmek, hesabı kullanan herkesin erişimini sona erdirir. Yalnızca ödemeyi durdurmak istiyorsanız bunun yerine aboneliğinizin otomatik yenilemesini devre dışı bırakın. Bkz. Aboneliğinizi yönetme.
Hesabı silmek için hesapta Yönetici yetkisine sahip olmanız gerekir. Yetkiler hakkında daha fazla bilgi edinin.
DikkatHesabı silmek, içindeki her şeyi siler: tüm etkinlikleri, mekânları, kullanıcıları ve hesapla ilişkili diğer her şeyi. Bu işlem geri alınamaz.
Hesap silindiğinde çıkış yapılır.