Fordi en personlig invitation går til én person, holder Attendium styr på, om den er delt, og hvordan den inviterede har svaret. Under Invitationer (hovedmenuen) > Personlige viser kolonnen Delt et flueben, så snart invitationen er sendt via e-mail, delt fra appen eller besvaret, og kolonnen Svar viser Accepteret eller Afslået.
En invitation er accepteret, når den inviterede gennemfører en tilmelding via den, også ved at købe en billet. Den er afslået, når den inviterede vælger Afslå invitation på invitationssiden, hvor personen kan angive en begrundelse, eller følger linket til at takke nej i e-mailen med invitationen. En afslået invitation kan ikke længere bruges til at tilmelde sig.
Vælg Filtre > Nulstil for at vise alle invitationer igen.
Svaret vises over invitationsindstillingerne: Intet svar endnu, Accepteret den med en dato eller Afslået den med en dato og begrundelsen, hvis den inviterede har angivet en.
Hvis en inviteret har afslået ved en fejl eller har ombestemt sig, kan du rydde svaret, så personen kan svare igen.
Du kan rydde svar på invitationer, som du selv har oprettet.
Et accepteret svar kan ikke ryddes.