Alt i en invitation kan ændres, efter at den er oprettet, også efter at du har delt den. Gæster, der åbner linket, ser den aktuelle version af invitationen.
BemærkUnder Invitationer kan du kun se, redigere og slette invitationer, som du selv har oprettet. Del en invitationsskabelon, hvis andre brugere skal kunne genbruge dit design og dine indstillinger. Se Administrer invitationsskabeloner.
Vælg Filtre > Nulstil for at rydde filtrene.
Kolonnen Gæster viser, hvor mange gæster der har tilmeldt sig, ud af det maksimale antal, som invitationen tillader. En invitation med en gæsteliste, der ikke længere er tilgængelig, viser en advarsel med antallet af problemer.
Gæster, der allerede har tilmeldt sig, forbliver i dit event. På detaljesiden finder du også Send via e-mail og Del. Se Del invitationer.
ForsigtigSletning af en invitation kan ikke fortrydes. Linket holder op med at virke, og alle, der åbner det, får at vide, at invitationen ikke længere er tilgængelig. Gæster, der tilmeldte sig før sletningen, forbliver i dit event.
ForsigtigSletning af en invitation kan ikke fortrydes. Linket holder op med at virke, og alle, der åbner det, får at vide, at invitationen ikke længere er tilgængelig. Gæster, der tilmeldte sig før sletningen, forbliver i dit event.