Tilladelser, der er angivet for kontoen, gælder for alt på den. Brug dem til kolleger, der skal have samme adgang overalt. For adgang til et enkelt event eller sted angiver du i stedet tilladelserne der (se Angiv tilladelser for et event).
For at angive kontotilladelser skal du have tilladelsen Admin på kontoen. Læs mere om Tilladelser.
For at give adgang til en bruger fra en anden konto vælger du Tilføj bruger (under brugerlisten) og indtaster personens brugernavn under Tilknyt en ekstern bruger. Vælg derefter knappen Vælg. Se Giv eksterne brugere adgang.
For at oprette nye brugere vælger du Tilføj bruger og derefter Administrer brugere eller går til Indstillinger (hovedmenuen) > Brugere. Se Administrer brugere.
Gå til Indstillinger (hovedmenuen) > Konto > Tilladelser, og vælg en bruger. Under tilladelserne kan nogle af funktionerne i din plan, for eksempel Logs, Dataeksport og Kønsestimering, slås fra for den valgte bruger. Hver funktion står som standard på Aktiveret, hvilket betyder, at planen bestemmer. Sæt den til Deaktiveret for at skjule funktionen for brugeren, eller vælg i stedet Alle (øverst på brugerlisten) for at deaktivere den for hele kontoen. Sæt den tilbage til Aktiveret for at fortryde ændringen.
I Analyse kan du læse, hvad kønsestimering bruges til.