For at samarbejde om et event skal brugere have tilladelse til at få adgang til det. Den bruger, der oprettede kontoen, har automatisk tilladelsen Admin på kontoen, som giver adgang til alt på den. Andre brugere skal udtrykkeligt have tildelt tilladelser for at få adgang til events.
For at administrere tilladelser for et event skal du have tilladelsen Admin for eventet. Læs mere om Tilladelser.
Alle brugere på din konto står allerede på listen. Brugere uden tilladelser for eventet vises nedtonet.
For at oprette nye brugere kan kontoadministratorer vælge Tilføj bruger (under brugerlisten) og derefter Administrer brugere under Tilføj interne brugere eller gå til Indstillinger (hovedmenuen) > Brugere. Se Administrer brugere.
Se Giv eksterne brugere adgang.
Når du vælger en bruger, kan du give brugeren disse tilladelser:
Admin – Fuld kontrol over eventet, herunder administration af andre brugeres tilladelser
Se gæster – Se gæsteoplysninger på tværs af alle gæstelister
Tilføj gæster – Tilføj nye gæster til eventet. Brugere med denne tilladelse kan også se, redigere og slette gæster, som de selv har tilføjet, selv uden tilladelsen Se gæster
Tjek gæster ind – Tjek gæster ind ved eventet
Når en bruger har tilladelsen Tilføj gæster, kan du angive yderligere grænser:
Grænserne kan angives pr. gæsteliste eller for hele eventet (som omfatter alle gæstelister). Tilladelser for pastyper, der er knyttet til eventet, skal indstilles separat i afsnittet med tilladelser for pastypen (se Angiv tilladelser for en pastype). Hvis du administrerer pastypen, kan du åbne dem med Tilladelser for pas under pastypens gæsteliste.
For at begrænse antallet af gæster for alle brugere tilsammen vælger du Alle (i alt) på brugerlisten og angiver grænserne der.
BemærkGæster, der er blevet tjekket ind og derefter slettet, tæller stadig med i grænsen.
Tilladelsessystemet giver fleksibel administration gennem nedarvning:
Nedarvede tilladelser og grænser er markeret med, hvor de kommer fra, for eksempel Fra sted. En nedarvet tilladelse kan ikke fjernes i eventet. Ændr den der, hvor den er angivet, på stedet eller i skabelonen: vælg markeringen og derefter Rediger efterfulgt af navnet på stedet eller skabelonen. Hvis du ændrer en nedarvet grænse i eventet, tilsidesætter du den kun for dette event. Du vender tilbage til den nedarvede grænse ved at vælge Slet tilsidesættelse under den og derefter Gem.
Individuelle brugere – Opret en separat bruger for hver kollega, partner og promoter, så du kan se, hvem der tilføjede eller tjekkede hver gæst ind
Delte indtjekningsenheder – Brug én og samme bruger til alle indtjekningsenheder ved indgangen
Begræns adgangen til det nødvendige – Giv kun de tilladelser, der er brug for, især til brugere, der bruges til indtjekning. Giv dørpersonalet kun tilladelsen Tjek gæster ind, så de ikke kan tilføje eller ændre gæsteoplysninger. Hvis en enhed bliver væk, forhindrer begrænsede tilladelser uautoriseret adgang