Forbind dine Instagram-virksomhedskonti eller -kreatørkonti under Forbindelser.
Forbindelser tilhører den Attendium-bruger, hvis side ”Forbindelser” du ser. Du kan forbinde flere Instagram-konti, men hver Instagram-konto kan kun være forbundet med én Attendium-bruger ad gangen.
For at administrere en anden brugers forbindelser skal du have tilladelsen Admin for brugerens konto. Læs mere om Tilladelser.
Hvis en forbindelse viser Skal forbindes igen, skal du forbinde den igen for at gendanne adgangen.
Når du forbinder igen, opdateres alle Instagram-forbindelser, der blev godkendt sammen for den pågældende portefølje. Konti, du udelader, får afbrudt forbindelsen. Brug Forbind Instagram for at forbinde konti fra en anden portefølje.
Kun den valgte Instagram-forbindelse fjernes fra Attendium. Andre Instagram-konti, der blev forbundet sammen, forbliver forbundet. Du kan forbinde kontoen igen senere, også fra et andet Attendium-login.
For at anmode om sletning af dine Instagram-data fra Attendium skal du sende en e-mail til support@attendium.com. Medtag de berørte Instagram-brugernavne og den e-mailadresse, du bruger til at logge ind på Attendium.