Når kontoen slettes, mister alle, der bruger den, adgangen. Hvis du blot vil stoppe med at betale, skal du i stedet deaktivere automatisk fornyelse af dit abonnement. Se Administrer dit abonnement.
For at slette kontoen skal du have tilladelsen Admin på kontoen. Læs mere om Tilladelser.
ForsigtigNår du sletter kontoen, slettes alt i den: alle events, steder, brugere og alt andet, der er knyttet til kontoen. Det kan ikke fortrydes.
Du bliver logget ud, når kontoen er slettet.