Voit muuttaa kutsussa mitä tahansa sen luomisen jälkeen, myös sen jälkeen, kun olet jakanut sen. Linkin avaavat vieraat näkevät kutsun ajantasaisen version.
HuomautusKohdassa Kutsut voit nähdä, muokata ja poistaa vain itse luomiasi kutsuja. Jos haluat, että muut käyttäjät voivat käyttää ulkoasuasi ja asetuksiasi uudelleen, jaa kutsumalli. Katso Kutsumallien hallinta.
Voit tyhjentää suodattimet valitsemalla Suodattimet > Nollaa.
Sarakkeessa Vieraat näkyy, kuinka monta vierasta on ilmoittautunut kutsun sallimasta enimmäismäärästä. Jos kutsun vieraslista ei ole enää käytettävissä, kutsun kohdalla näkyy varoitus, jossa on ongelmien määrä.
Jo ilmoittautuneet vieraat pysyvät tapahtumassasi. Tietosivulla on myös painikkeet Lähetä sähköpostitse ja Jaa. Katso Kutsujen jakaminen.
HuomioKutsun poistamista ei voi kumota. Linkki lakkaa toimimasta, ja jokaiselle linkin avaavalle kerrotaan, että kutsu ei ole enää käytettävissä. Ennen poistamista ilmoittautuneet vieraat pysyvät tapahtumassasi.
HuomioKutsun poistamista ei voi kumota. Linkki lakkaa toimimasta, ja jokaiselle linkin avaavalle kerrotaan, että kutsu ei ole enää käytettävissä. Ennen poistamista ilmoittautuneet vieraat pysyvät tapahtumassasi.