Tilille määritetyt käyttöoikeudet koskevat kaikkea tilin sisältöä. Käytä niitä kollegoille, joilla pitää olla sama pääsy kaikkialle. Jos pääsy tarvitaan vain yhteen tapahtumaan tai tapahtumapaikkaan, määritä käyttöoikeudet sen sijaan siellä (katso Tapahtuman käyttöoikeuksien määrittäminen).
Tilin käyttöoikeuksien määrittämiseen tarvitset tilin käyttöoikeuden Ylläpito. Lue lisää käyttöoikeuksista.
Jos haluat antaa pääsyn toisen tilin käyttäjälle, valitse Lisää käyttäjä (käyttäjälistan alla) ja anna henkilön käyttäjätunnus kohdassa Linkitä ulkoinen käyttäjä. Valitse sitten painike Valitse. Katso Käyttöoikeuden antaminen ulkoisille käyttäjille.
Voit luoda uusia käyttäjiä valitsemalla Lisää käyttäjä ja sitten Hallinnoi käyttäjiä tai siirtymällä kohtaan Asetukset (päävalikko) > Käyttäjät. Katso Käyttäjien hallinta.
Siirry kohtaan Asetukset (päävalikko) > Tili > Käyttöoikeudet ja valitse käyttäjä. Käyttöoikeuksien alla voit poistaa valitulta käyttäjältä käytöstä joitakin pakettisi ominaisuuksia, kuten Lokit, Tietojen vienti ja Sukupuolen arviointi. Kunkin ominaisuuden oletusarvo on Käytössä, jolloin paketti ratkaisee, onko ominaisuus käytettävissä. Piilota ominaisuus käyttäjältä asettamalla arvoksi Ei käytössä, tai poista se käytöstä koko tililtä valitsemalla sen sijaan Kaikki (käyttäjälistan yläreunassa). Voit kumota tämän asettamalla arvoksi uudelleen Käytössä.
Ohjeessa Analytiikka kerrotaan, mihin sukupuolen arviointia käytetään.