Alt i en invitasjon kan endres etter at den er opprettet, også etter at du har delt den. Gjester som åpner lenken, ser den gjeldende versjonen av invitasjonen.
MerkUnder Invitasjoner kan du bare se, redigere og slette invitasjoner du har opprettet selv. Del en invitasjonsmal for å la andre brukere gjenbruke designet og innstillingene dine. Se Administrer invitasjonsmaler.
For å nullstille filtrene velger du Filtre > Tilbakestill.
Kolonnen Gjester viser hvor mange gjester som har meldt seg på, av det høyeste antallet invitasjonen tillater. En invitasjon med en gjesteliste som ikke lenger er tilgjengelig, viser en advarsel med antall problemer.
Gjester som allerede har meldt seg på, blir værende i eventet ditt. På detaljsiden finner du også Send på e-post og Del. Se Del invitasjoner.
ForsiktigSletting av en invitasjon kan ikke angres. Lenken slutter å virke, og alle som åpner den, får beskjed om at invitasjonen ikke lenger er tilgjengelig. Gjester som meldte seg på før slettingen, blir værende i eventet ditt.
ForsiktigSletting av en invitasjon kan ikke angres. Lenken slutter å virke, og alle som åpner den, får beskjed om at invitasjonen ikke lenger er tilgjengelig. Gjester som meldte seg på før slettingen, blir værende i eventet ditt.