Endringer i et pass gjelder umiddelbart i alle eventer som passtypen er koblet til.
Merk
Brukere kan redigere og slette pass de selv har lagt til. Med tillatelsen Admin for passtypen kan brukere redigere og slette pass som andre har lagt til. Les mer om Tillatelser.
Steg for å redigere et pass
- Gå til Pass (hovedmenyen) > passtypen din > Pass
- Søk etter og velg passet (se Søk etter, filtrer og eksporter pass)
- Rediger passdetaljene i panelet til høyre
- Velg Lagre
Hvis du endrer navnet til et navn som allerede finnes i passtypen, viser panelet passene med det navnet under Duplikat (eller Duplikater). Velg Erstatt ved siden av et treff for å erstatte det med passet du har redigert, Legg til duplikat for å beholde begge, eller Avbryt.
Steg for å slette et pass
- Gå til Pass (hovedmenyen) > passtypen din > Pass
- Søk etter og velg passet
- Velg papirkurvikonet øverst i panelet
- Velg Slett for å bekrefte
Steg for å redigere flere pass
- Gå til Pass (hovedmenyen) > passtypen din > Pass
- Velg knappen Velg (under listen)
- Velg passene du vil endre, eller Alle for alle pass som samsvarer med det gjeldende søket og filtrene dine
- Velg Handlinger og deretter ett av følgende:
- Endre antall gjester – velg Angi nøyaktig antall gjester for å gi hvert valgte pass samme antall gjester, eller Endre antall gjester for å legge til eller fjerne et antall gjester på hvert pass
- Rediger egendefinert felt – velg et felt under Egendefinert felt og deretter Angi verdi for å fylle det ut for alle valgte pass, eller Tøm verdi for å tømme det
- Slett – velg Slett for å bekrefte
Forsiktig
Sletting av pass kan ikke angres. Passinnehaverne fjernes fra alle eventer som passtypen er koblet til.
Logg
Delen Logg nederst i panelet for passet viser når passet ble opprettet og, hvis det er endret siden, når det sist ble endret.
MerkLogger: tilgjengelig i planen Professional.