Priser
Nyheter
Opprett konto
Logg inn
PriserOm ossKontakt ossKundeomtaler
Logg innOpprett kontoGlemt passord?
TjenestevilkårPersonvernerklæringUtviklervilkårSikkerhetPersonverninnstillingerGDPR
NyheterFunksjonerHjelpesenterSystemstatus
iOS-appAndroid-appNettapp

Tillatelser

Dataene dine er nøye beskyttet, og som standard er det bare brukeren som opprettet kontoen, som har tilgang til dem. En av de kraftigste funksjonene våre er muligheten til å gi andre tilgang til dataene dine, slik at du kan fordele arbeidet effektivt og trygt.

Brukere

Opprett brukere for alle du vil gi tillatelse til å få tilgang til dataene dine. Du kan logge inn på flere enheter med hver bruker. Vi anbefaler å opprette egne brukere for kollegene dine i stedet for å dele din egen innlogging. Se Administrer brukere.

Angi tillatelser

Du kan angi tillatelser for:

  • Konto (se Angi tillatelser for kontoen)
  • Steder (se Administrer steder)
  • Eventer (se Angi tillatelser for et event)
  • Eventmaler (se Rediger tillatelser for en eventmal)
  • Passtyper (se Angi tillatelser for en passtype)
  • Invitasjonsmaler (se Administrer invitasjonsmaler)

Når du angir tillatelser for et sted, gjelder de for alle eventer på det stedet.

Når du angir tillatelser for en eventmal, gjelder de for alle eventer som bruker den malen. Dette er den anbefalte måten å angi tillatelser for en gruppe eventer på.

Typer tillatelser

Du kan gi brukere ulike typer tillatelser:

  • Se gjester – Se alle gjester
  • Legg til gjester – Legg til nye gjester. Brukere med denne tillatelsen kan også se, redigere og slette gjester de selv har lagt til, selv uten tillatelsen Se gjester
  • Sjekk inn gjester – Se alle gjester og sjekk dem inn
  • Send meldinger – Send meldinger til målgruppen din, for eksempel Pushvarsler
  • Admin – Full tilgang, inkludert alt ovenfor

Grenser

For brukere med tillatelsen Legg til gjester kan du angi:

  • Maksimalt antall gjester de kan legge til
  • Maksimalt antall gratis gjester innenfor dette totalantallet
  • Dato- og tidsbegrensninger for når de kan legge til gjester
Merk

Gjester som ble sjekket inn og deretter slettet, teller fortsatt med i grensen.

Sider

Gi eksterne brukere tilgang
Angi tillatelser for kontoen
Pass
Eventmaler