Koble til Instagram-bedriftskontoene eller -skaperkontoene dine fra Tilkoblinger.
Tilkoblingene tilhører Attendium-brukeren hvis side «Tilkoblinger» du ser på. Du kan koble til flere Instagram-kontoer, men hver Instagram-konto kan bare være koblet til én Attendium-bruker om gangen.
For å administrere en annen brukers tilkoblinger trenger du tillatelsen Admin på brukerens konto. Les mer om Tillatelser.
Hvis en tilkobling viser Må kobles til på nytt, kobler du til på nytt for å gjenopprette tilgangen.
Når du kobler til på nytt, oppdateres alle Instagram-tilkoblinger som er godkjent sammen for den porteføljen. Kontoer du utelater, kobles fra. Bruk Koble til Instagram for å koble til kontoer fra en annen portefølje.
Bare den valgte Instagram-tilkoblingen fjernes fra Attendium. Andre Instagram-kontoer som ble koblet til sammen, forblir tilkoblet. Du kan koble til kontoen igjen senere, også fra en annen Attendium-innlogging.
For å be om at Instagram-dataene dine slettes fra Attendium, send en e-post til support@attendium.com. Ta med de aktuelle Instagram-brukernavnene og e-postadressen du bruker til å logge inn på Attendium.