Sletting av kontoen avslutter tilgangen for alle som bruker den. Hvis du bare vil slutte å betale, deaktiverer du heller automatisk fornyelse av abonnementet ditt. Se Administrer abonnementet ditt.
For å slette kontoen trenger du tillatelsen Admin for kontoen. Les mer om Tillatelser.
ForsiktigNår du sletter kontoen, slettes alt i den: alle eventer, steder, brukere og alt annet som er knyttet til kontoen. Dette kan ikke angres.
Du blir logget ut når kontoen er slettet.