Hvert event hører til et sted. Stedet gir eventet adresse og tidssone, og adressen vises for gjestene i invitasjoner og gjestebekreftelser. Tillatelser som angis for et sted, gjelder for alle eventer som holdes der, så det er også en enkel måte å gi kolleger tilgang til alle eventene dine på én gang.
For å opprette et sted trenger du tillatelsen Admin for kontoen. For å redigere eller slette et sted trenger du tillatelsen Admin for stedet. Les mer om Tillatelser.
Steg for å opprette et sted
MerkFlere steder: tilgjengelig i planen Professional.
- Gå til Innstillinger (hovedmenyen) > Steder
- Velg Nytt sted (under listen)
- Fyll ut stedsdetaljene:
- Navn (obligatorisk)
- Adresse – søk etter adressen og velg den blant forslagene
- Tidssone – la feltet stå tomt for å bruke tidssonen til kontoen. Feltet skjules når en adresse er valgt, siden tidssonen da følger adressen
- Velg Opprett
Du kan også legge til et sted når du oppretter et event, i feltet Sted.
Steg for å redigere et sted
- Gå til Innstillinger (hovedmenyen) > Steder > stedet ditt > Detaljer
- Oppdater navnet, adressen eller tidssonen
- Velg Lagre
Steg for å angi tillatelser for et sted
- Gå til Innstillinger (hovedmenyen) > Steder > stedet ditt > Tillatelser
- Velg en bruker, eller Legg til bruker for å legge til en bruker utenfor kontoen din
- Angi tillatelsene i panelet til høyre
- Velg Lagre
Tillatelsene gjelder for alle eventer som holdes på stedet. For tillatelser for ett enkelt event, se Angi tillatelser for et event.
Steg for å slette et sted
- Gå til Innstillinger (hovedmenyen) > Steder > stedet ditt > Slett
- Velg Slett
Forsiktig
Når du sletter et sted, slettes også alle eventene på stedet og alle gjestene deres. Dette kan ikke angres.