«Din innlogging» viser opplysningene om brukeren du er logget inn som. Der kan du endre passord, navn, brukernavn eller e-postadresse og velge om du vil motta kunngjøringer fra oss.
MerkEn bruker med Delt innlogging aktivert kan ikke endre sine egne opplysninger eller sitt eget passord, og kan heller ikke slette seg selv. Be i stedet en kontoadministrator om å endre dem. Se Administrer brukere.
Du blir logget ut på de andre enhetene dine, og her blir du automatisk logget inn igjen med det nye passordet.
Hvis du har glemt passordet ditt, velger du i stedet Glemt passordet? på innloggingssiden.
Du blir logget ut når brukeren din slettes. Den siste brukeren med tillatelsen Admin for kontoen kan ikke slettes.