Priser
Nyheter
Opprett konto
Logg inn
PriserOm ossKontakt ossKundeomtaler
Logg innOpprett kontoGlemt passord?
TjenestevilkårPersonvernerklæringUtviklervilkårSikkerhetPersonverninnstillingerGDPR
NyheterFunksjonerHjelpesenterSystemstatus
iOS-appAndroid-appNettapp

Administrer brukere

Opprett en bruker for hver kollega, partner eller promotør som skal ha tilgang til dataene dine. Brukere logger inn med sitt eget brukernavn og passord og kan være logget inn på flere enheter samtidig. Siden «Brukere» viser alle brukerne i kontoen med stillingstittel og når de sist var aktive.

Nye brukere har ingen tillatelser. Når du har opprettet en bruker, gir du brukeren tilgang til eventer, steder, maler eller hele kontoen. Se Tillatelser.

For å administrere brukere trenger du tillatelsen Admin for kontoen.

Steg for å opprette en bruker

  1. Gå til Innstillinger (hovedmenyen) > Brukere
  2. Velg Ny bruker (under listen)
  3. Fyll ut brukerdetaljene:
    • For- og etternavn (obligatorisk)
    • Stillingstittel
    • Brukernavn for innlogging (obligatorisk)
    • E-postadresse (obligatorisk når brukeren velger sitt eget passord)
    • Angi passord for brukeren nå, og fyll deretter ut Passord, eller Brukeren velger sitt eget passord via lenken som sendes på e-post, og tilpass deretter Melding til brukeren som følger med e-posten
    • Delt innlogging – aktiver for en innlogging som brukes av flere personer, for eksempel en innsjekkingsenhet ved døren. Delte brukere kan ikke endre sine egne opplysninger eller aktivere flerfaktorautentisering (MFA)
  4. Velg Opprett

Steg for å redigere en bruker

  1. Gå til Innstillinger (hovedmenyen) > Brukere > brukeren
  2. Oppdater detaljene. For å gi brukeren et nytt passord skriver du det inn under Endre passord
  3. Velg Lagre

Steg for å slette en bruker

  1. Gå til Innstillinger (hovedmenyen) > Brukere > brukeren
  2. Velg Slett og bekreft

Den siste brukeren med tillatelsen Admin for kontoen kan ikke slettes. Hvis du sletter brukeren du er logget inn som, blir du logget ut.

Godta databehandleravtalen
Rediger innloggingen din