Alles in een uitnodiging kan worden gewijzigd nadat die is aangemaakt, zelfs nadat je die hebt gedeeld. Gasten die de link openen, zien de huidige versie van de uitnodiging.
OpmerkingGebruikers kunnen uitnodigingen bewerken en verwijderen die ze zelf hebben aangemaakt. Met het recht Beheerder voor het event kunnen gebruikers ook uitnodigingen bewerken en verwijderen die door anderen zijn aangemaakt. Lees meer over Rechten.
Om de filters te wissen, selecteer je Meer > Resetten.
De kolom Gasten toont hoeveel gasten zich hebben aangemeld ten opzichte van het maximum dat de uitnodiging toestaat. Een uitnodiging met een gastenlijst die niet meer beschikbaar is, toont een waarschuwing met het aantal problemen.
Gasten die zich al hebben aangemeld, blijven in je event. Op de detailpagina staan ook Per e-mail versturen en Delen. Zie Uitnodigingen delen.
Let opHet verwijderen van een uitnodiging kan niet ongedaan worden gemaakt. De link werkt dan niet meer en wie die opent, krijgt te zien dat de uitnodiging niet meer beschikbaar is. Gasten die zich vóór het verwijderen hebben aangemeld, blijven in je event.
Let opHet verwijderen van een uitnodiging kan niet ongedaan worden gemaakt. De link werkt dan niet meer en wie die opent, krijgt te zien dat de uitnodiging niet meer beschikbaar is. Gasten die zich vóór het verwijderen hebben aangemeld, blijven in je event.