‘Jouw login’ toont de gegevens van de gebruiker waarmee je bent ingelogd. Hier kun je je wachtwoord, naam, gebruikersnaam of e-mailadres wijzigen en kiezen of je aankondigingen van ons ontvangt.
OpmerkingEen gebruiker bij wie Gedeelde login is aangevinkt, kan de eigen gegevens en het eigen wachtwoord niet wijzigen en zichzelf niet verwijderen. Vraag in plaats daarvan een accountbeheerder om ze te wijzigen. Zie Gebruikers beheren.
Je wordt uitgelogd op je andere apparaten en hier opnieuw ingelogd met het nieuwe wachtwoord.
Als je je wachtwoord bent vergeten, selecteer dan in plaats daarvan Wachtwoord vergeten? op de inlogpagina.
Je wordt uitgelogd wanneer je gebruiker wordt verwijderd. De laatste gebruiker met het recht Beheerder voor het account kan niet worden verwijderd.