Prijzen
Nieuws
Registreren
Inloggen
PrijzenOver onsNeem contact opErvaringen
InloggenRegistrerenWachtwoord vergeten?
ServicevoorwaardenPrivacybeleidOntwikkelaarsvoorwaardenBeveiligingPrivacyinstellingenAVG
NieuwsFunctiesHelpcentrumSysteemstatus
iOS-appAndroid-appWeb-app

Gebruikers beheren

Maak een gebruiker aan voor elke collega, partner of promoter die toegang moet hebben tot je gegevens. Gebruikers loggen in met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord en kunnen op meerdere apparaten tegelijk ingelogd zijn. De pagina ‘Gebruikers’ toont alle gebruikers in het account met hun functietitel en wanneer ze voor het laatst actief waren.

Nieuwe gebruikers hebben geen rechten. Geef een gebruiker na het aanmaken toegang tot events, locaties, sjablonen of het hele account. Zie Rechten.

Om gebruikers te beheren, heb je het recht Beheerder voor het account nodig.

Stappen om een gebruiker aan te maken

  1. Ga naar Instellingen (hoofdmenu) > Gebruikers
  2. Selecteer Nieuwe gebruiker (onder de lijst)
  3. Vul de gebruikersgegevens in:
    • Voor- en achternaam (verplicht)
    • Functietitel
    • Gebruikersnaam voor inloggen (verplicht)
    • E-mailadres (verplicht als de gebruiker zelf een wachtwoord kiest)
    • Stel nu een wachtwoord in voor de gebruiker en voer daarna het Wachtwoord in, of De gebruiker kiest zelf een wachtwoord via de link die per e-mail wordt verstuurd en pas daarna het Bericht aan gebruiker in de e-mail aan
    • Gedeelde login - schakel dit in voor een login die door meerdere personen wordt gebruikt, bijvoorbeeld een check-inapparaat aan de deur. Gedeelde gebruikers kunnen hun eigen gegevens niet wijzigen
  4. Selecteer Aanmaken

Stappen om een gebruiker te bewerken

  1. Ga naar Instellingen (hoofdmenu) > Gebruikers > de gebruiker
  2. Werk de gegevens bij. Wil je de gebruiker een nieuw wachtwoord geven, voer het dan in onder Wachtwoord wijzigen
  3. Selecteer Opslaan

Stappen om een gebruiker te verwijderen

  1. Ga naar Instellingen (hoofdmenu) > Gebruikers > de gebruiker
  2. Selecteer Verwijderen en bevestig

De laatste gebruiker met het recht Beheerder voor het account kan niet worden verwijderd. Als je de gebruiker verwijdert waarmee je bent ingelogd, word je uitgelogd.

De verwerkersovereenkomst accepteren
Je login bewerken