Je gegevens zijn zorgvuldig beveiligd en standaard heeft alleen de gebruiker die het account heeft geregistreerd er toegang toe. Een van onze krachtigste functies is de mogelijkheid om anderen toegang te geven tot je gegevens, zodat je je werk efficiƫnt en met een gerust hart kunt verdelen.
Maak gebruikers aan voor iedereen aan wie je rechten wilt geven om je gegevens te openen. Per gebruiker kun je op meerdere apparaten inloggen. We raden aan om voor je collega's aparte gebruikers aan te maken in plaats van je eigen inloggegevens te delen. Zie Gebruikers beheren.

Je kunt rechten instellen voor:
Als je rechten instelt voor een locatie, gelden ze voor alle events op die locatie.
Als je rechten instelt voor een eventsjabloon, gelden ze voor alle events die dat sjabloon gebruiken. Dit is de aanbevolen manier om rechten in te stellen voor een groep events.


Je kunt gebruikers verschillende soorten rechten geven:
Voor gebruikers met het recht Gasten toevoegen kun je het volgende instellen:
OpmerkingGasten die zijn ingecheckt en daarna zijn verwijderd, tellen nog steeds mee voor de limiet. Zo kan de limiet niet worden omzeild door ingecheckte gasten te verwijderen.