Wszystko w zaproszeniu można zmienić po jego utworzeniu, nawet jeśli zostało już udostępnione. Goście, którzy otworzą link, widzą aktualną wersję zaproszenia.
InformacjaUżytkownicy mogą edytować i usuwać zaproszenia, które sami utworzyli. Mając uprawnienie Administrator do eventu, użytkownicy mogą edytować i usuwać zaproszenia utworzone przez innych. Dowiedz się więcej o uprawnieniach.
Aby wyczyścić filtry, wybierz Więcej > Resetuj.
Kolumna Goście pokazuje, ilu gości się zapisało w stosunku do maksymalnej liczby, na jaką pozwala zaproszenie. Zaproszenie z listą gości, która nie jest już dostępna, wyświetla ostrzeżenie z liczbą problemów.
Goście, którzy już się zapisali, pozostają w Twoim evencie. Na stronie szczegółów są też przyciski Wyślij e-mailem i Udostępnij. Zobacz Udostępnianie zaproszeń.
UwagaUsunięcia zaproszenia nie można cofnąć. Link przestaje działać, a każdy, kto go otworzy, zobaczy informację, że zaproszenie nie jest już dostępne. Goście, którzy zapisali się przed usunięciem, pozostają w Twoim evencie.
UwagaUsunięcia zaproszenia nie można cofnąć. Link przestaje działać, a każdy, kto go otworzy, zobaczy informację, że zaproszenie nie jest już dostępne. Goście, którzy zapisali się przed usunięciem, pozostają w Twoim evencie.