Usunięcie konta odbiera dostęp wszystkim jego użytkownikom. Jeśli chcesz tylko przestać płacić, wyłącz zamiast tego automatyczne odnawianie swojej subskrypcji. Zobacz Zarządzanie subskrypcją.
Aby usunąć konto, potrzebujesz uprawnienia Administrator do tego konta. Więcej informacji o uprawnieniach.
UwagaUsunięcie konta usuwa wszystko, co się w nim znajduje: wszystkie eventy, miejsca, użytkowników i wszystko inne, co jest powiązane z kontem. Tej operacji nie można cofnąć.
Po usunięciu konta nastąpi wylogowanie.