Twoje dane są starannie chronione i domyślnie dostęp do nich ma tylko główny użytkownik. Jedną z naszych najbardziej zaawansowanych funkcji jest możliwość udostępnienia Twoich danych innym osobom, dzięki czemu możesz sprawnie i bezpiecznie dzielić się pracą.
Utwórz użytkowników dla wszystkich osób, którym chcesz nadać uprawnienia dostępu do Twoich danych. Każdy użytkownik może zalogować się na wielu urządzeniach. Zalecamy tworzenie osobnych użytkowników dla współpracowników zamiast udostępniania danych logowania głównego użytkownika.

Uprawnienia możesz ustawić dla:
Gdy ustawisz uprawnienia dla miejsca, obowiązują one we wszystkich eventach w tym miejscu.
Gdy ustawisz uprawnienia dla szablonu eventu, obowiązują one we wszystkich eventach korzystających z tego szablonu. To zalecany sposób ustawiania uprawnień dla grupy eventów.


Możesz nadawać użytkownikom różne rodzaje uprawnień:
Dla użytkowników z uprawnieniem Dodawanie gości możesz ustawić:
Uwaga: Bilety, które zostały zarejestrowane, a następnie usunięte, nadal wliczają się do limitu. Dzięki temu limitu nie da się obejść, usuwając gości po check-inie.