Om du raderar kontot upphör åtkomsten för alla som använder det. Om du bara vill sluta betala inaktiverar du i stället automatisk förnyelse av ditt abonnemang. Se Hantera ditt abonnemang.
För att radera kontot behöver du behörigheten Admin för kontot. Läs mer om Behörigheter.
Se uppNär du raderar kontot raderas allt i det: alla event, platser, användare och allt annat som är kopplat till kontot. Det går inte att ångra.
Du loggas ut när kontot har raderats.