Bir davetteki her şey, davet oluşturulduktan sonra, hatta paylaşıldıktan sonra bile değiştirilebilir. Bağlantıyı açan davetliler davetin güncel sürümünü görür.
NotDavetler bölümünde yalnızca kendi oluşturduğunuz davetleri görebilir, düzenleyebilir ve silebilirsiniz. Diğer kullanıcıların tasarımınızı ve ayarlarınızı yeniden kullanabilmesi için bir davet şablonu paylaşın. Bkz. Davet şablonlarını yönetme.
Filtreleri temizlemek için Filtreler > Sıfırla düğmesini seçin.
Davetliler sütunu, kaç davetlinin kaydolduğunu davetin izin verdiği en fazla sayıyla birlikte gösterir. Artık kullanılamayan bir davetli listesi içeren bir davet, sorun sayısını belirten bir uyarı gösterir.
Daha önce kaydolmuş davetliler etkinliğinizde kalır. Ayrıntılar sayfasında E-postayla gönder ve Paylaş da bulunur. Bkz. Davetleri paylaşma.
DikkatBir daveti silme işlemi geri alınamaz. Bağlantı çalışmayı durdurur ve bağlantıyı açan herkese davetin artık kullanılamadığı bildirilir. Silme işleminden önce kaydolan davetliler etkinliğinizde kalır.
DikkatBir daveti silme işlemi geri alınamaz. Bağlantı çalışmayı durdurur ve bağlantıyı açan herkese davetin artık kullanılamadığı bildirilir. Silme işleminden önce kaydolan davetliler etkinliğinizde kalır.