Bij het exporteren wordt een Excel-bestand gemaakt met je gefilterde gasten.
OpmerkingGebruikers kunnen de gasten die ze zelf hebben toegevoegd altijd exporteren. Om gasten te exporteren die door anderen zijn toegevoegd, heb je het recht Gasten bekijken nodig. Lees meer over Rechten.
De export bevat alleen gasten die overeenkomen met je huidige filters.