Als je het account verwijdert, verliest iedereen die het gebruikt de toegang. Wil je alleen stoppen met betalen, schakel dan in plaats daarvan de automatische verlenging van je abonnement uit. Zie Je abonnement beheren.
Om het account te verwijderen, heb je het recht Beheerder voor het account nodig. Lees meer over Rechten.
Let opAls je het account verwijdert, wordt alles erin verwijderd: alle events, locaties, gebruikers en al het andere dat aan het account is gekoppeld. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
Zodra het account is verwijderd, word je uitgelogd.