Rediger en gæst for at rette navnet, ændre antallet af gæster eller opdatere de brugerdefinerede felter. Ændringer synkroniseres til alle enheder, der har eventet åbent.
Bemærk
Brugere kan redigere og slette gæster, som de selv har tilføjet. Med tilladelsen Admin kan brugere redigere og slette gæster, som andre har tilføjet. Læs mere om Tilladelser.
Sådan redigerer du en gæst
- Gå til Events (hovedmenuen) > dit event > Gæster
- Søg efter gæsten, og vælg den (se Søg efter gæster og tjek dem ind til et event)
- Rediger gæstens oplysninger i panelet til højre
- Vælg Gem
Hvis det nye navn matcher en gæst, der allerede er i eventet, viser panelet dubletterne. Vælg Erstat ud for en dublet for at erstatte den, eller Tilføj dublet for at beholde begge.
I panelet kan du også dele gæstens bekræftelse (se Gæstebekræftelser), og her vises gæstens billetordrer under Salg (se Administrer ordrer og refusioner) og gæstens historik under Log (se Se eventloggen).
Sådan flytter du en gæst til en anden gæsteliste
- Gå til Events (hovedmenuen) > dit event > Gæster
- Søg efter gæsten, og vælg den
- Skift gæsteliste i feltet Gæsteliste
- Vælg Gem
Advarsel
Indtjekninger overføres ikke til den nye gæsteliste. Gæsten vises som tilføjet af dig, hvilket kan udløse automatiske beskeder (se Automatiske beskeder).
Sådan sletter du en gæst
- Gå til Events (hovedmenuen) > dit event > Gæster
- Søg efter gæsten, og vælg den
- Vælg skraldespandsikonet øverst i panelet
- Vælg Slet for at bekræfte
Sådan redigerer du flere gæster på én gang
- Gå til Events (hovedmenuen) > dit event > Gæster
- Vælg knappen Vælg (under listen)
- Vælg gæsterne, eller Alle for alle gæster, der matcher din aktuelle søgning og dine filtre
- Vælg Handlinger og derefter handlingen:
- Ændr antal gæster – vælg Angiv præcist antal gæster for at give hvert valgt navn det samme antal gæster, eller Ændr antal gæster for at tilføje eller fjerne et antal gæster pr. navn
- Rediger brugerdefineret felt – vælg feltet under Brugerdefineret felt og derefter Angiv værdi eller Ryd værdi. Kun felter, som alle de valgte gæsters gæstelister har til fælles, kan vælges
- Flyt til en anden gæsteliste – vælg gæstelisten under Gæsteliste og derefter Flyt. Indtjekninger overføres ikke, og de flyttede gæster vises som tilføjet af dig, hvilket kan udløse automatiske beskeder (se Automatiske beskeder)
- Slet – vælg Slet for at bekræfte
Hvis du vil slette alle gæster på en gæsteliste, kan du også slette selve gæstelisten (se Rediger gæstelister for et event). Når du sletter en gæsteliste, slettes alle gæster på den.